Fair-grounds Foundation

Fair-grounds Foundation

Steun onze Fair-grounds Foundation!

De oprichters van Axxent Masters in Tea, Arnoud Francken en Marcel Vogel, wilden iets terug doen voor de landen waar ze een paar keer per jaar hun productielocaties voor thee bezoeken en sinds 2006 met hulp van de lokale bevolking prachtige thee producten laten maken. Het brengen van kennis en werkgelegenheid was voor de eigenaren van Axxent niet genoeg. Vanaf de eerste dag dat zij Sri Lanka bezochten, zijn zij geraakt door de warmte van de mensen en de armoede waarin sommigen helaas nog vaak leven. In 2009 richtten zij de Fair-grounds Foundation op. 

Op de verpakking van de diverse thee producten van Sunleaf Original Teas vindt u het Fair-grounds keurmerk. Het keurmerk is duidelijk herkenbaar als een postzegel met daarin een theeplukster op de voorgrond van de contouren van Sri Lanka. In de naam van de Foundation komen de worden 'Fair' en 'Grounds' voor die symbool staan voor eerlijke handel, eerlijke producten, eerlijke aarde en eerlijke motivatie.

Het keurmerk garandeert een bijdrage aan de Foundation van € 0,50 per verkochte kg Sunleaf thee. 100% van de bijdragen wordt direct, zonder tussenkomst van tussenpersonen, in betere leef- en werkomstandigheden van mensen op thee plantages in oorsprong geïnvesteerd.

bezoek de website