Over Sunleaf

Over Sunleaf

Van en voor oorsprong (from and for origin)

Wanneer u kiest voor de kwaliteitsthee van Sunleaf® steunt u automatisch de Fair-grounds Foundation! De Fair-grounds Foundation heeft als sociale en duurzame doelstelling het verbeteren van de woon-, werk- en leefomstandigheden in productielanden voor thee. Via de Fair-grounds Foundation gaat er per kilo thee € 0,50 rechtstreeks naar de bevolking van Sri Lanka in de vorm van scholing, medische ontwikkeling en huisvesting.

Dit maakt onze thee net dat beetje anders.Hand picked

Handgeplukt in Sri Lanka

Sunleaf® Original Teas is afkomstig van de prachtige theeplantages die zich op grote hoogte bevinden in Sri Lanka. Daar groeit de theestruik met de botanische naam 'Camellia sinensis' onder de perfecte omstandigheden in een koel en mistig klimaat op steile hellingen. 

Zorgvuldig worden alleen de beste bladeren geselecteerd door de vrouwen op de theeplantages. De theebladeren worden uitsluitend met de hand geplukt. Vervolgens worden de bladeren gedroogd en  gebroken totdat de gewenste kwaliteit is bereikt door natuurlijke oxidatie. Door combinaties met heerlijke stukjes fruit, kruiden of specerijen ontstaan de meest verrassende theeblends. De thee wordt direct in Sri Lanka verpakt in de verschillende Sunleaf® Original Tea verpakkingen. Garden fresh!